• Vazgeç
    Filtrele
Filtrele

17.ONLINE OSMANLI VE KARMA SANAT ESERLERİ MÜZAYEDESİ

TUNCA MÜZAYEDE 17.Online Osmanlı ve Karma Sanat Eserleri Müzayedesine Hoş Geldiniz. Alacağınız her eserin size şans ve mutluluk getirmesini dilerim.

MÜZAYEDEMİZ AMERİKAN DOLARI ÜSTÜNDEN TEKLİF ALMAKTADIR. LÜTFEN TEKLİF VERİRKEN DOLAR ÜZERİNDEN TEKLİF VERDİĞİNİZİ UNUTMAYIN.

Müzayedemizdeki her ürün haliyle satışa çıkmaktadır.Pey vermek istediğiniz ürün hakkında detaylı bilgi isteyebilirsiniz.

Müzayedemizde çıkan her eserin orijinalliği TUNCA MÜZAYEDE tarafından garanti edilmektedir. MÜZAYEDEMİZ SATIŞTAN KOMİSYON ALMAMAKTADIR. SATIŞ FİYATINA %20 KDV EKLENECEKTİR. Açık arttırma sonrası "SATIŞ İPTALİ, CAYMA HAKKI, veya ALIMDAN VAZGEÇME" söz konusu değildir, cezai şart olarak %25 aracılık hizmeti uygulanır.

İsterseniz Mecidiyeköy Antikacılar Çarşısı No:52'de bulunan galerimizdeki eserleri Hafta içi ve Cumartesi 10.00-17.00 saatleri arası randevu alarak şahsen inceleyebilirsiniz. İlgilendiğiniz ürünler için detaylı bilgiyi tuncaantik@hotmail.com yada 0533 517 75 65 nolu telefonumuza mesaj atarak isteyebilirsiniz.

Müzayedemiz 20.09.2024 tarihinde başlamış olup 06.10.2024 Pazar Saat 16.00'ya kadar Pey Alımına devam edecektir. 06.10.2024 Pazar Saat 16.02'de ise CANLI MÜZAYEDEMİZ başlayacaktır. 

Ödeme süresi müzayede bitiminden sonra 7 (yedi) iş günüdür, ödemelerde o günkü "TC Merkez Bankası" döviz kuru esas alınır. 

Pey vermek için internet sitemize üye olmanız gerekmektedir, aksi takdirde sistem pey vermenize izin vermemektedir.

  • Kategori: Bohemya Camları